• Pregleda: 2622

Večeras finale letnjeg turnira u malom fudbalu u Prvomajskoj

Večeras se finalnim mečom između ekipa Mateksa i Tigrova završava treći po redu letnji turnir u malom fudbalu koji organizuje JKP "Stadion" u saradnji sa gradskim resorom za sport. Finale počinje u 22 časa, dok će jedan čas ranije biti odigrana utakmica za treće mesto. Ulaz je besplatan.
Večeras finale letnjeg turnira u malom fudbalu u Prvomajskoj

Posle velikih borbi u polufinalu treće izdanje letnjeg turnira u Prvomajskoj dobilo je finaliste koji će se večeras boriti za nagradu od 50.000 dinara i prelazni pehar.

U velikom finalu sastaće se ekipe Mateksa i Tigrova. Prvi finalista bio je poznat posle izuzetno neizvesnog duela između Mateksa i Prologisa u kojem je Mateks pobedio sa 1:0, dok je u drugom polufinalnom paru ekipa Tigrova pobedila Vojput u značajno efikasnijem meču sa 3:2.

Poslednje veče turnira nastavlja se utakmicom za treće mesto u kojem će se od 21 čas sastati prošlogodišnji finalisti Prologis i Vojput, a velikom finale održaće se od 22 časa, nakon čega će uslediti svečano proglašenje pobednika i dodela nagrada i pehara.

Prvoplasirana ekipa osvaja novčanu nagradu od 50.000 dinara, drugi dobija 30.000, dok će treća ekipa turnira dobiti 15.000 dinara.

Ulaz na turnir je besplatan.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.