Komentara: 10
Pregleda: 4865

Veče stand up komedije - "Važno je zvati se Srđan"

21.02.2015. u 20:58h
Izvor: Subotica.com
Novo veče stand up komedije u Subotici biće održano 2. marta (ponedeljak) sa početkom u 20:30h u sali "Rim" hotela Galleria. Karte se prodaju od utorka, cena je 300 dinara u pretprodaji, odnosno 400 na ulazu.
Veče stand up komedije - "Važno je zvati se Srđan"

Nakon uspešne stand up večeri 9. decembra prošle godine, kada je Subotičane zabavljao Nesha Bridges, u ponedeljak 2. marta biće održano stand up veče na kom će nastupiti tri Srđana - dugogodišnji stand up komičar i glumac Srđan Jovanović, zatim još jedan dugogodišnji stand up komičar, aforističar i član tima “Veče sa Ivanom Ivanovićem” Srđan Dinčić i naš sugrađanin stand up komičar Srđan Olman.

Nakon nastupa koje su ovi komičari pojedinačno imali širom Srbije, Hrvatske i BiH u poslednje vreme, sada se sastaju u Subotici. Osim smisla za humor, ove komičare povezuje i njihovo ime, što je i bila ideja vodilja za organizaciju ove večeri. Jovanović i Dinčić su komičari koji iza sebe imaju veliki broj nastupa i koji se ovim poslom bave dugi niz godina. Iako je Olman dosta kraće u ovom poslu, njegova nedavna turneja po BiH, kao i drugi nastupi širom Srbije, pokazatelj su da njegova komedija ima kvalitet za sam vrh srpske stand up komedije.

Ulaznice po ceni od 300 dinara (na ulazu 400) moći će se kupiti od utorka, 24. februara, u Klubu "Dvorištance", Korzo 1 (pasaž nekadašnjeg bioskopa Radnički). Telefon za informacije 064/130-74-97.

Organizator je naveo da je prisustvo na događaju mlađima od 16 godina - zabranjeno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 4865
Povezane teme

standup

stand up

srđan olman

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.