Komentara: 0
Pregleda: 2317

Važni bodovi rukometaša

03.03.2009. u 13:52h
Izvor: Subotičke novine
<p>Rukometa&scaron;i Spartaka zabeležili su u nedelju, 1. marta, drugu pobedu za redom u prolećnom delu &scaron;ampionata Druge lige Srbije. Spartak je nove bodove upisao u Temerinu po&scaron;to je slavio protiv Mladosti TSK sa 32:28 (15:15).</p>
Važni bodovi rukometaša

Trijumf protiv Mladosti TSK dobija na značaju pošto je ostvaren na gostujućem terenu. Veća važnost ove utakmice i nužna pobeda bili su očigledan teret za igrače Spartaka koji su slabije započeli dozvolivši domaćinu da uđe u ritam i da napravi određenu prednost. Do 40. minuta igrači Mladosti su imali vođstvo od šest golova i pobedu u rukama. Za Subotičane je to bio težak meč i dosta su se mučili dok nisu uspeli da sustignu protivnika i na kraju trijumfuju. Ovo je važna pobeda i krupan korak ka ostvarivanju opstanka u ovom rangu takmičenja za igrače Spartaka.

Spartak: Maravić 8, Nikolić 6, Dević, Milanović 4, Pešić 1, Jovanović 5, Čović 6, Ninković, Vagić, Vukoslavović, Katančić, Trkulja, Antić 2, Padežanin. Trener: Igor Desnica.

U nedelju, 8. marta, u Hali sportova od 20 časova Spartak će ugostiti ekipu Radničkog iz Šida.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2317
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.