Komentara: 0
Pregleda: 2221

Važna pobeda rukometaša u gostima protiv Morave (26:28)

19.05.2013. u 14:56h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Spartak Vojput zabeležio je veoma bitnu pobedu na gostujućem terenu u Velikoj plani, sa kojom su se učvrstili na prvom mestu Mini lige. Ekipa Morave se pokazala kao odličan rival koji je će sigurno do kraja lige takođe ozbiljno konkurisati za ulazak u društvo najboljih.
Važna pobeda rukometaša u gostima protiv Morave (26:28)

Dobro su započeli meč Subotičani koji preko raspoloženog Jovanovića dolaze do početne prednosti od 1:4, golovima  Distola prednost se održavala nnaplus četiri gola u prvih desetak minuta, 2:6. Uspeli su gosti da prepolove razliku golovima Stevanovića i danas veoma raspoloženog Jokića na 6:8. Više od toga im nisu dozvoljavali rukometaši Spartak Vojputa, kontrolisali su igru i rezultat.

Usledio je i težak pad Jelića koji je se u jednom sudaru sa protivničkim igračima našao na parketu i na momente izgubio svest. Ostali su "putari" bez bitne karike u fazi napada, ali to ih nije sprečilo da imaju stalno vodstvo. Subotičani su održavali razliku tako da seuna odmor otišli sa dva gola prednosti 13:15.

Početak nastavka pripao je domaći8nima koji su uspeli da izjednače rezultat na 16:16 u 35. minutu. Uzvratili su rukometaši Spartaka koji golovima Distoila i Pavlovića ponovo dolaze do prednosti od dva gola, 17:19. Razigrali se tada Morava bučno bodrena svojim navijačima, napravili su seriju od četiri gola i poveli u 45. minutu susreta sa 21:19. Tada je Spartak Vojput pokazao svoj kvalitet, zaigrali su još angažovanije u odbrani nedozvolivši protivniku deset minuta da postigne gol, dok su oni čak pet puta savladali odličnog golmana Dimitrijevića.

Rezultat u 55. minutu je bio 21:24, nakon gola Patočkaija. Već tada se videlo da bitni bodovi odlaze u Suboticu. Do kraja meča Spartak Vojput je odigrao iskusno i meč priveo kraju u svoju korist.

Morava - Spartak Vojput 26:28 (13:15)

Usledećem 9. kolu Spartak Vojput gostuje ekipi Baska. Meč je na programu 25.05. od 19h u Beogradu.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2221
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.