Komentara: 0
Pregleda: 1720

Vaterpolo: Stari Grad bolji od Spartak Prozivke

20.10.2019. u 17:49h
Vaterpolisti Spartak Prozivke poraženi su od "Starog grada" rezultatom 14:11. I pored dobre igre Subotičani nisu uspeli da nadoknade zaostatak od tri gola, iz prvog dela, i bodovi su pripali gostima.
Vaterpolo: Stari Grad bolji od Spartak Prozivke

Spartak Prozivka poražen je u svom bazenu od "Starog grada" sa 14:11 u okviru 2. kola Prve A lige Srbije. Gosti su u drugoj četvrtini stekli prednost i do same završnice je održavali.

Prva deonica je protekla u egal igri i završena je nerešeno 3:3, dok je druga pripala "Starom gradu". Gosti su se razigrali i čak šest golova postigli za odlazak na pauzu uz tri gola prednosti.

U nastavku utakmice Subotičani su krenuli mnogo bolje da igraju, ali to nije bilo dovoljno. Beograđani su ipak na kraju slavili sa 14:11.

Spartak Prozivka – Stari grad 11:14
(3:3, 3:6, 1:1, 1:4)

Spartak Prozivka: Ćalasan,Čabrilo 3, Varkulija, Ivković , Varkulija, Konatar 1, Ivošević 1 , Bulajić 5, Stojanović 1, Klinovski, Stojanović, Jakić,  Zeljković, Dmitrašinović.

Stari grad: Aleksić, Popović , Milić, Mirković 1, Tomašević 1, Spasić 1, Barbarez  1, Bosić 5, Tenžera 3, Lalić, Trajković, Cvetković 1, Petrović, Smelt  1.

U narednom kolu Spartak Prozivka gostuje ekipi Taš.

Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1720
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.