• Pregleda: 835

Vaterpolo: Spartak (U12) polovičan na startu Regionalne lige

U prvom kolu Regionalne (mađarske) lige, sezona 2017/18, za kombinovane sastave uzrasta do 12 godina, Subotica je bila domaćin, a Spartak je zabeležio polovičan uspeh.
Vaterpolo: Spartak (U12) polovičan na startu Regionalne lige

Proteklog vikenda održan je vaterpolo turnir za mešovite ekipe (sastavljene od dečaka i devojčica) uzrasne kategorije do 12 godina. Takmičenje je održano u okviru turnira "VIDÉK BAJNOKSÁG" (Prvenstvo za ekipe van glavnog grada), koje organizuje Vaterpolo savez Mađarske, a u kojem je VK "Spartak" bio tehnički organizator.

Pored Spartaka učestvovale su četiri ekipe iz Mađarske (HVSC, Koelner-Csongrád, Békéscsaba, Szegedi VPS II) i jedna ekipa iz Slovačke (SK Hornets). Vaterpolo klub "Spartak" U12 je u dva dana ostvario dve pobede i dva poraza, te posle 1. kola zauzima 3. mesto na tabeli.

Naredno kolo na programu je tek u 13./14. januara, a tada će domaćin biti Bekeščaba, u Mađarskoj.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
Kaka Odgovori
Je l to onaj politički klub koji negde mora potrošit' 400.000 dobijenih novaca?
Jadna deca....
Q
Druže o čemu ti pričaš!?Možda misliš na prozivku.U ovaj klub slabo dolazi lova!
Čolovek Odgovori
O oveme: https://www.subotica.com/vesti/iz-budzeta-podeljeno-39-miliona-dinara-za-sportske-aktivnosti-id28005.html

Kreni da čitaš od "pomoći od grada..."
A uporedi njihovu cifru sa plivačima (oba kluba) sve će ti se pozlatiti u tvojoj glavici. Kako neko ko ima milion dece, rezultata i državnih prvaka i rekordera ima isti budžet sa klubom koji ima jefnu ekipu od 15 klinaca i nema prvi tim.
A drugovi nismo 1980, kada on umro.
Xy Odgovori
A gde su pare dobijene za VK Spartak iz posebnih programa. Da ne bude nesporazuma treba i oni da žive ali treba da je raspodela prema rezultatima i broju članova kluba. Tako da vaterpolisti iz Dudove šume dobiju na kraju više novca od Prozivke.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.