Komentara: 0
Pregleda: 1231

Vaterpolo: Spartak Prozivka startovao pobedom u novoj sezoni, savladan Košutnjak

11.10.2021. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke, povratnici u viši rang, startovali su pobedom u novoj sezoni, pobedivši Košutnjak rezultatom 13:5. Subotičani su posle izjednačene igre u prvoj deonici do kraja meča bili ubedljivi i zasluženo slavili u prvom kolu Prve B lige Srbije.
Vaterpolo: Spartak Prozivka startovao pobedom u novoj sezoni, savladan Košutnjak
Foto: Arhiva (2019)

Početak meča protekao je u ispitivanju snaga, a viđena su samo dva gola i to po jedan na obe strane. Raspoloženi Subotičani su pokazali svoju dominaciju u drugoj deonici i rešili je u svoju korist - 41.

I preostale dve četvrtine su pripale domaćem timu. Spartak Prozivka je u trećoj deonici bio bolji za tri gola – 5:2, dok je poslednji deo utakmice pripao Subotičanima uz rezultat 3:1 za konačnih 13:5.

Spartak Prozivka – Košutnjak 13:5 (1:1, 4:1, 5:2, 3:1)

Spartak Prozivka: Ćalasan, Varkulija 3, Klinkovski, Livadinov 1, Ćurčin 1, Ivošević 2, Jarić 5, Mandić, Lugonja, Vešić, Kovačević 1, Milošević.

Košutnjak: Popović, Vekić, Josijević 2, Stojadinović 2, Spasojević, Nedović, Nikolić, Jevđović, Pantić, Kalezić, Zec, Puača, Varda 1, Đorđević.

U sezoni 2021/22 u Prvoj B ligi nastupa 9 ekipa. Pored Spartak Prozivke tu su Vračar (Beograd), Sava (Šabac), Singidunum (Beograd), Banja Luka, Dorćol (Beograd), ŽAK (Kikinda), Košutnjak (Beograd) i TENT (Obrenovac)

U narednom kolu Subotičani putuju u Šabac na megdan ekipi "Sava", koja je na otvaranju šampionata za gol bila bolja od Dorćola.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1231
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.