Komentara: 12
Pregleda: 1365

Vaterpolo: Spartak Prozivka protiv TAŠ-a upisao treći poraz u nizu

28.10.2019. u 15:21h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke poraženi su u okviru 3. kola Prve A lige Srbije. Bolji od Subotičana bio je TAŠ i slavio pobedu rezultatom 10:8. U subotu na SRC "Prozivka" dolazi Banjica.
Vaterpolo: Spartak Prozivka protiv TAŠ-a upisao treći poraz u nizu

Iako je prva četvrtina pripala gostima uz minimalno vođstvo presudna je bila druga deonica kada je TAŠ preokrenuo rezultat na 5:4. Nakon odmora nastavljena je velika borba i nijanse su odlučivale. Treća četvrtina je ponovo pripala domaćinima, uz učinak od 2:1, dok je u poslednjoj deonici rezultat bio izjednačen, što nije bilo dovoljno da Subotičani osvoje bar bod.

Taš – Spartak Prozivka 10:8
(1:2, 4:2, 2:1, 3:3)

Taš: Marinković, Petrović, Matović 1, Ćirić, Janjić 1, Rackov 2, Janjić, Jakšić, Janjić 2, Jovanović 3, Đurović 3, Muškatirović, Paunović.

Spartak Prozivka: Ćalasan, Čabrilo 1, Varkulija 1, Ivković, Varkulija, Konatar 1, Ivošević 2, Bulajić 2, Nedeljković, Stojanović 1, Stojanović, Zeljković, Marić.

Subotički tim ove sezone još nije okusio slast pobede. U narednom kolu Spartak Prozivka na svom bazenu dočekuje trećeplasiranu ekipu Banjice, a utakmica je na programu u subotu, 2. novembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 1365
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.