Komentara: 1
Pregleda: 987

Vaterpolo: Spartak Prozivka poražen u Valjevu (10:9)

25.11.2019. u 09:32h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke i dalje su bez bodova. U Valjevu su pretrpeli minimalan poraz (9:10) i posle prvog dela sezone zauzimaju poslednju poziciju.
Vaterpolo: Spartak Prozivka poražen u Valjevu (10:9)

Spartak Prozivka poražen je od Valjeva u istoimenom gradu  rezultatom 10:9 u okviru 7. kola Prve A lige Srbije. Subotičani su dobro otvorili meč, ali su bodovi pripali domaćem timu koji je bio bolji za jedan gol.

Spartak Prozivka prvi deo utakmice rešio je u svoju korist. Od starta su nametnuli dobar ritam Subotičani i prvu deonicu dobili sa 3:2, a potom i drugu četvrtinu dobili za  vođstvo od 7:5 na poluvremenu.

U nastavku meča Valjevo je bilo bolje i nadoknadilo zaostatak. Treću deonicu su odigrali nerešeno, dok su u četvrtoj domaćini bili ubedljivi. Gol razlike doneo je Valjevcima pobedu, a Subotičani su i dalje bez bodova nakon završenog prvog dela sezone.

Valjevo - Spartak Prozivka 10:9
(2:3, 3:4, 2:2, 3:0)

Valjevo: Đerković, Batinić 1, Vulović 2, Ristić 1, Ičagić, Trkulja, Radanović 1, Gligorijević, Popović, Talaja 4, Simić, Bojović, Rakić, Bosić 1.

Spartak Prozivka: Ćalasan, Čabrilo 3, Varkulja, Varkulja, Konatar, Ivošević , Bulajić 2, Stojanović 1, Klinovski 1, Stojanović 2, Jarić, Zeljković, Dmitrašinović.

Posle sedam odigranih kola sledi zimska pauza, a prvenstvena trka se nastavlja u februaru mesecu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 987
Povezane teme

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.