Komentara: 0
Pregleda: 2029

Vaterpolo: Spartak Prozivka poražen u Bečeju

03.02.2020. u 13:51h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke startovali su porazom u drugom delu prvenstva. Bečej je bio bolji od Subotičana i pobedio rezultatom 13:7.
Vaterpolo: Spartak Prozivka poražen u Bečeju

Proteklog vikenda počeo je drugi deoprvenstva i za vaterpoliste. Spartak Prozivka je na gostujućem terenu u Bečeju u okviru 8. kola Prve A lige Srbije poražen od domaćeg tima rezultatom 13:7.

Spartak Prozivka je prvu četvrtinu rešio u svoju korist, ali je u preostale tri Bečej bio bolji. Subotičani su u prvoj deonici poveli sa 2:1. Druga je bila neizvesna do samog kraja i na odmor se otišlo pri izjednačenom rezultatu 5:5.

Nastavak utakmice ipak je pripao Bečejcima. Treću deonicu su dobili sa 4:1, a identičnim rezultatom završena je i poslenja. Na kraju zaslužena pobeda bečeja 13:7.

Bečej – Spartak Prozivka 13:7 (1:2, 4:3, 4:1, 4:1)

Bečej: Murašov, Vuković, Čavić 1, Krstonošić 5, Perić 1, Mesaroš 2, Pantić, Velimiurov 3, Kovačev, Sašin, Jović, Korovljev 1, Bušić.

Spartak Prozivka: Ćalasan, Čabrilo 2, Varkulija, Glikorovski, Varkulija 2, Gavrilović, Ivošević 1, Jarić, Konatar, Klinovski, Stojanović 2, Dimitrašinović, Todić, Lugonja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2029
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.