Komentara: 0
Pregleda: 1071

Vaterpolo: Spartak Prozivka poražen od Beograda (13:14)

02.03.2020. u 09:34h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke za gol su ispustili bod. Odigrali su egal sa Beogradom u svom bazenu, ali su gosti minimalnim rezultatom trijumfovali.
Vaterpolo: Spartak Prozivka poražen od Beograda (13:14)

Vaterpolisti Spartak Prozivke pretrpeli su novi poraz. I pored dobre igre Subotičana, pobeda je pripala gostima iz Beograda koji su bili bolji za gol – 13:14. u 12. kolu Prve A lige Srbije.

Prvu deonicu domaći tim je rešio u svoju korist. Spartak je postigao pet golova, dok su gosti uspeli samo tri puta da zatresu mrežu plavo – belih. Dobrom odbranom Spartak Prozivka je zadao velike muke Beogradu. Druga četvrtina, ipak je pripala gostima. Našli su rešenje Beograđani i uspeli da poravnaju rezultat pre dolaska na pauzu -7:7.

U nastavku se vodila velika borba. Gosti su bili precizniji i prokrenuli u svoju korist uz skor od 4:1. Završnica meča pripala je Subotičanima. Raspucali su se igrači Spartak Prozivke, pet puta naterali goste da loptu vade iz mreže, ali je nedostajalo malo da bar dođu do boda. Gol više gosti su postigli što je bilo dovoljno za pobedu -13:14.

Spartak Prozivka – Beograd 13:14
(5:3, 2:4, 1:4, 5:3)

Spartak Prozivka: Todić, Čabrilo 4, Varkulja 2, Gligorovski, Varkulja 2, Konatar, Radumilo, Gavrilović 1, Jarić, Klinovski, Stojanović 2, Stojanović 1, Lugonja, Dmitrašinović.

Beograd: Vasović, Šaban 3, Beronja, Jovanović 1, Šuberić 5, Stamatov, Pokrajac 2, Šuberić, Dimitrijević, Mulia 2, Đujić, Šećerović 1, Uzelac, Lovadinov.

U prethodnom kolu odigranom u sredu, Spartak Proziva je poražen na Banjici sa 12:6.

 

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1071
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.