Komentara: 2
Pregleda: 1366

Vaterpolo: Šesti poraz Spartak Prozivke

19.11.2019. u 12:44h
Izvor: Subotica.com
Spartak Prozivka i dalje je bez bodova u novoj sezoni. Subotičani su izgubili od lidera na tabeli, ekipe "Starog grada" rezultatom 16:7.
Vaterpolo: Šesti poraz Spartak Prozivke

Vaterpolisti Spartak Prozivke ne znaju za pobedu u novoj sezoni i višem rangu. Subotičani su poraženi u okviru 6. kola Prve A lige Srbije od "Novog grada" rezultatom 16:7. Beograđani su se razigrali od starta i već u prvom delu, takoreći, rešili pitanje pobednika susreta na bazenu SRC "Prozivka".

Prvu četvrtinu gosti su rešili u svoju korist i stekli prednost od četiri gola. Druga deonica je takođe pripala Beograđanima, dok je domaći tim do odlaska na pauzu samo dva puta zatresao mrežu "Starog grada".

Početak drugog poluvremena u potpunosti je pripao gostujućoj ekipi. Beograđani su treću četvrtinu rešili u svoju korist rezultatom 3:0. U završnici  utakmice razigrali su se vaterpolisti Spartak Prozivke i poslednju deonicu rešili u svoju korist, ali je ipak pobeda pripala gostima – za konačnih 7:16.

Spartak Prozivka – NBG 11. april 7:16
(1:5, 1:4, 0:3, 5:4)

Spartak Prozivka: Ćalasan, Čabrilo 2, Varkulja, Konatar 1, Ivošević 1, Bulajić 2,Stojanović, Klinovski 1, Stojanović, Jarić, Zeljković, Dmitrašinović.

Novi Beograd 11. april: Rističević, Filipović 2, Vrejić, Bursać 3, Žeželj 3, Živković, Nikolov, Neguz, Luka 1, Manojlović 3, Asanović 3, Pantelić, Ilić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1366
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.