Komentara: 3
Pregleda: 4597

Vaterpolo reprezentacije Srbije na pripremama u Subotici

27.06.2014. u 17:57h
Izvor: RTV City
Vaterpolo reprezentacija Srbije obaviće u Subotici završne pripreme za predstojeći Evropski šampionat koji se odigrava u Budimpešti od 14. jula. U sklopu priprema reprezentacija podeljena u dve ekipe odigraće sutra meč otvoren za publiku u Dudovoj šumi.
Vaterpolo reprezentacije Srbije na pripremama u Subotici

Reprezentacija će trenirati na oba subotička bazena, otvorenom u Dudovoj šumi i na bazenu Sportsko rekreativnog centra "Prozivka".

Sutra (subota) od 18:45h u Dudovoj šumi biće odigrana utakmica između A i B selekcija Srbije. a svi ljubitelji vaterpola moći će da prisustvuju ovom događaju i vide najveće svetske asove jer će meč biti otvoren za javnost.

Predsednik vaterpolo Saveza Milorad Krivokapić okarakterisao je Suboticu kao grad sa dobrim uslovima za pripreme nacionalnog tima i grad sa dobrim uslovima za razvoj vaterpola. Prema njegovim rečima taj razvoj Savez će maksimalno pomagati u okviru svojih mogućnosti.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4597
Povezane teme

bazen prozivka

sportsko rekreativni centar prozivka

vaterpolo reprezentacija srbije

bazen dudova šuma

vaterpolo

src prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.