Komentara: 0
Pregleda: 1061

Vaterpolo: Novi poraz Spartak Prozivke

12.11.2019. u 11:09h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak Prozivke poraženi od ekipe Beograda u prestonici rezultatom 11:9. Iako su Subotičani prvu četvrtinu rešili u svoju korist, domaćin je bio bolji u preostale tri i slavio sa dva gola razlike.
Vaterpolo: Novi poraz Spartak Prozivke

Vaterpolisti Spartak Prozivke upisali su i peti poraz. U petom kolu Prve A lige Srbije poraženi su od Beograda rezultatom 11:9.

Subotičani su bolje otvorili meč i prvu četvrtinu rešili u svoju korist (4:3), međutim domaćin je u drugoj deonici uknjižio gol više i na odmor se otišlo uz nerešen rezultat 7:7. Nastavak meča pripao je Beograđanima, slavili su i u trećoj deonici (3:2) i stekli prednost od gola razlike. U poslednjih 8 minuta viđena je velika borba, ali i samo jedan gol i to u mreži Subotičana, što je bilo dovoljno domaćinu za slavlje.

Beograd – Spartak Prozivka 11:9 (3:4, 4:3, 3:2, 1:0)

Beograd: Vasović, Šaban 1, Beronja, Jovanović, M. Šuberić 5, Lavadinov, Varda, J. Šuberić, Šećerović, Mulia 2, Đujić 1, Stamatov 2, Uzelac, Novičić.

Spartak Prozivka: Ćalasan, Čabrilo 2, Varkulija, Dmitrašinović, V. Varkulija 1, Konatar, Ivošević, Bulajić 2, Nedeljković 1, Klinovski 1, Stojanović 2, Jarić, Radumilo.

U narednom kolu Spartak Prozivka dočekuje "Novi Beograd 11. april", trenutno lidera Prve A lige, sa maksimalnim učinkom.  Utakmica je na programu u subotu, 16. novembra na bezu SRC "Prozivka".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1061
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.