Komentara: 5
Pregleda: 2151

Vaterpolisti Spartak Prozivke (2001) učestvovali na završnom turniru Prvenstva Vojvodine

14.07.2014. u 17:41h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda vaterpolisti Spartak-Prozivke su završili takmičenje na Prvenstvu Vojvodine za 13-togodišnjake (2001) zauzevši drugo mesto. Poslednja dva kola u grupi A su se odigrala na bazenu SRC "Prozivka", iako je prvobitno trebalo biti odigrano na bazenu u Dudovoj šumi, ali zbog lošijih vremenskih uslova, u dogovoru sa svim ekipama učesnicama domaćinstvo je dodeljeno VK "Spartak-Prozivka".
Vaterpolisti Spartak Prozivke (2001) učestvovali na završnom turniru Prvenstva Vojvodine

VK Spartak-Prozivka je nastupalo sa dve ekipe kao i Vojvodina iz Novog Sada, gde su postignuti sledeći rezultati: Spartak-Prozivka 1 – Spartak 6:6, Spartak-Prozivka 2 – Vojvodina 2 7:2, Spartak-Prozivka 2 – Vojvodina 1 3:8, Spartak-Prozivka 1 – Polet 1:4

Konačan plasman u grupi A je bio takav da je prolaz u polufinale obezbedila Vojvodina i Spartak-Prozivka. Polufinale se odigralo u Zrenjaninu gde su se ukrštanjem sa prvoplasiranim iz grupe B sastali sa pančevačkom ekipom VK "Mladost". Pobedom od 10:4, ekipa je izborila plasman na državno prvenstvo i u finale Prvenstva Vojvodine, gde je izgubila od ekipe Vojvodine i time zauzela drugo mesto.

Ovo je treće generacija ekipe VK "Spartak-Prozivka" koja se plasirala na državno prvenstvo, a pored ove generacije tu su još i generacija 1999 i mlađi, kao i 2002 i mlađi.

Za VK "Spartak-Prozivka" nema odmora, jer već za par nedelja počinje finale državnog Prvenstva, odnosno takmičenje sa 8 najboljih ekipa u Srbiji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2151
Povezane teme

sportsko rekreativni centar prozivka

vaterpolo

src prozivka

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.