Komentara: 2
Pregleda: 1534

Vaterpolisti Spartak-Prozivke (2000) poraženi u finalu Kupa Vojvodine

05.02.2015. u 10:12h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Novom Sadu je održano finale Kupa Vojvodine za generaciju vaterpolista 2000. godište u kojem su se sastali Spartak-Prozivka i Proleter, a u duelu bila je bolje ekipa Proletera, ali plasmanom u finale pokrajinskog Kupa ekipa Spartaka obezbedila je učešće u polufinalu nacionalnog Kupa.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke (2000) poraženi u finalu Kupa Vojvodine

U finalnom meču Kupa Vojvodine uspešnija je bila ekipa Proletera savladavši subotičke vaterpoliste rezultatom 10:6. Osvajanjem drugog mesta u Vojvodini, ekipa se plasirala direktno u Polufinale Kupa Srbije medju osam najboljih ekipa u Srbiji.

Generacija 2003. godište je bila manje uspešnija, osvanjem bronzane medelje u Vojvodini, odigrali su i dodatne kvalifikacije za državno prvenstvo u Zemunu. Pored Subotičana i domaćina, nastupali su i VK "Valis" i VK "Partizan". Prvo mesto je pripalo Partizanu koji je na ovaj način obezbedio prolaz u polufinale Kupa Srbije.

VK Spartak-Prozivka je ovim mečom završio takmičenje u Kupu Vojvodine gde su od pet selekcija (1998; 2000; 2002; 2003; 2004) tri osvojile medalje, dok su se dve kvalifikovale na prvenstvo Srbije, odnosno pokazale kvalitet za 8 najboljih ekipa u Srbiji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1534
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.