Komentara: 3
Pregleda: 2336

Vaterpolisti Spartak-Prozivke (2000) finalisti Kupa Vojvodine

21.01.2015. u 10:28h
Izvor: Subotica.com
U polufinalu Kupa Vojvodine vaterpolisti rođeni 2000. i mlađi “Spartak-Prozivke” su pobedili ekipu Bečeja posle izvođenja peteraca. Plasmanom u finale, VK "Spartak-Prozivka" je osigurao direktan plasman na polufinale Kupa Srbije. Datum i mesto odigravanja finalne utakmice se još uvek ne zna.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke (2000) finalisti Kupa Vojvodine

U regularom delu utakmice rezultat je bio nerešen, 8:8, pa se odmah pristupilo izvođenju penala. Igrači su imali smireniju ruku, a golman Petar Kupusarević se pokazao kao bolji golman od kolege na suprotnom golu, odbranivši dva peterca odveo ekipu u finale Kupa Vojvodine.

U finalu će se sastati sa ekipom Proletera iz Zrenjanina koja je savladala ekipu Vojvodine u drugoj polufinalnoj utakmici.

Za ekipu Spartak-Prozivke nastupili su: Kupusarević P., Katić L., Vekonj A., Goločorbin A., Đoković D., Filipović M., Lukić, Stojanović N., Horvacki A., Horvacki S., Krstajić L., Radičev A., Orčić F. Trener Tomislav Ranković


Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2336
Povezane teme

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.