Komentara: 1
Pregleda: 2610

Vaterpolisti Spartak-Prozivke ('02) završili sezonu na trećem mestu

28.07.2014. u 13:53h
Izvor: Subotica.com
Generacija 2002. godište i mlađi Vaterpolo kluba "Spartak-Prozivka" su završili sezonu treći u Srbiji. Prvi je bio Partizan 1, drugi je bio Partizan 2. Na finalnom turniru u Kragujevcu pobeđene su ekipe Vojvodine (10:2), Naisa (14:4) i Radničkog (7:4), dok je borba za 1. mesto izmakla posle poraza od Partizana 2 rezultatom 8:7.
Vaterpolisti Spartak-Prozivke ('02) završili sezonu na trećem mestu

Za VK Spartak-Prozivka na finalnom turniru u Kragjuevcu nastupili su: Todić, Perez, Ivković, Ivanković, Tonković, Varkulja, Liptak, Stojanović M.,Stojanović J., Saulić, Kokai, Sabo B. i Bedić. Trener Dražen Videc.

Sledeće nedelje deo ove ekipe će nastupati za generaciju 2001. i mlađi, takođe na finalnom turniru Prvenstva Srbije koje će se održati u Beogradu., kao i generacija 1999. godište i mlađi koji se krajem avgusta takmiče takođe na finalnom turniru Prvenstva Srbije.

Strategija i plan prilikom osnivanja kluba su bili razvijanje vaterpolo sporta u Subotici sa fokusom na mlađe kategorije. Nakon nepune tri godine od osnivanja kluba, Subotica može da se pohvali sa kontinuiranim uspehom u mlađim kategorijama. Uspeh zabeležen osvajanjem trećeg mesta za generaciju 2002. je veći samom činjenicom što je ispred njih jedino Partizan sa dve takmičarske grupe.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2610
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.