Komentara: 3
Pregleda: 4272

Vaskrs na Paliću na Veliku subotu

23.04.2019. u 17:02h
Izvor: Subotica.com
Manifestacija Vaskrs na Paliću, treća po redu, održaće se u subotu ispred Velike terase, od 11 do 13 časova, gde će biti pripremljen bogat program za sve generacije.
Vaskrs na Paliću na Veliku subotu

Po rečima organizatorke Olivere Ljajić Imbronović, manifestacija iz godine u godinu okuplja sve veći broj posetilaca.

- Prve godine smo imali oko stotinu posetilaca, prošle godine se broj udvostručio, a verujemo da će ove godine, jer je u pitanju kasniji datum, biti lepše vreme i očekujemo još veći broj dece. Za mališane i njihove roditelje pripremili smo zanimljiv program - najavljuje Olivera Ljajić Imbronović. - Ove godine biće sakupljanje skrivenih jaja u parku ispred Velike terase, ali nećemo nagrađivati onoga ko je sakupio najviše jaja, već ćemo nagrađivati kreativni rad. Posle sakupljanja, biće oslikavanje jaja sa tri tehnike. Manifestaciju će uveličati folklorni ansambl „Sunce“ i „Boom box dance studio“, koji će pokazati ono što znaju, ali i svu decu naučiti osnovnim koracima plesa i igre. Neće izostati ni potraga za turističkim blagom Palića i pozivamo posetioce da posete naše turističke objekte i pronađu ono što smo sakrili u njima.

Vaskrs na Paliću na Veliku subotu

Među učesnicima bogatog programa biće i „Mala krojačka radionica“, koju vodi Suzana Milijašević Đurić.

- Imamo dve sekcije „Mala Suzina krojačka radionica“ i „Bojalište“, a za ovu priliku napravićemo originalnu uskršnju dekoraciju ispred koje će posetioci moći da se fotografišu i kratko poigraju predmetima koje smo pripremili - najavljuje vlasnica radionice.

Kao i prošle godine, manifestacija će imati humanitarni karakter i na njoj će se prikupljati sredstva za Dom za decu i omladinu omtenu u razvoju „Kolevka“. Organizatori su Turistička organizacija Subotice, „Park Palić“, Udruženje „Jogi“ i brojni ugostitelji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4272
Povezane teme

palić

Vaskrs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.