Komentara: 0
Pregleda: 3600

Vašar zimnice na Kvantašu

29.10.2011. u 17:16h
Izvor: RTV Yueco
Vašar zimnice na Kvantašu

Kvantaška pijaca bila je domaćin Vašara zimnice koji je organizovalo JKP “Subotičke pijace”. Ovo je već deseti put da se organizuje ovaj vašar, a poslednjih 6 godina, dobrovoljnim prilogom, prodavci pomažu određene institucije sa dobrovoljnim prilogom. Ove godine prikupljeno je 1200 kilograma različitih potrebština, koje su poklonjene instituciji “Lurko haz” u Hajdukovu.

Veliki broj građana, subotu pre podne, proveo je na kvantaškoj pijaci tražeći povrće za ostavljanje zimnice. Ovo je bila jedna od retkih prilika kada su kupci bili zadovoljni i ponudom, ali i cenama, što nije baš čest slučaj u današnje vreme.

JKP “Subotičke pijace” organizovali su prikupljanje dobrovoljnog priloga sa svih pijaca na teritoriji Subotice, i sakupljeno je 1200 kilograma različite robe.

Namera je da se I sledeće godine organizuje ista akcija, takođe sa dobrotvornim karakterom, a organizatori se nadaju I novom, većem prostoru, za kvantašku pijacu, jer je ovaj postao mali I preopterećen, kako vozilima, tako I ljudima.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3600
Povezane teme

pijace

kvantaš

vašar zimnice

jkp subotičke pijace

kvantaška pijaca

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.