Komentara: 11
Pregleda: 4099

Vanredno orezivanje stabala na Mlečnoj pijaci

02.07.2014. u 13:01h
Izvor: Subotica.com
Direkcija za izgradnju grada Subotice saopštila je danas da će ovih dana u poslepodnevnim časovima radnici JKP "Čistoća i zelenilo" raditi na orezivanju grana na stablima na prostoru Mlečne pijace. Razlog vanredne intervencije su oštećenja koja su nastala tokom naleta vetra u junu.
Vanredno orezivanje stabala na Mlečnoj pijaci

Tokom junskih kiša i olujnih vetrova stabla američkog koprivića – gelegunja koja se nalaze u centralnom delu Mlečne pijace su pretrpela značajnu štetu. Naime, vetrovi su otkinuli nekoliko velikih grana, a jedno se stablo opasno nakrivilo i puklo. Na sreću nije pričinjena veća materijalna šteta, niti je iko povređen.

Upravo iz ovog razloga, da bi se u buduće izbegle eventualne nevolje, JP „Direkcija za izgradnju Grada Subotice“ izdala je nalog da se sva stabla u centralnom delu rigorozno orežu. Ovlašteno preduzeće JKP „Čistoća i zelenilo“ je počelo sa orezivanjem, koje se obavlja u popodnevnim časovima, kada pijaca nije u fazi ekspolatacije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 4099
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

jkp čistoća i zelenilo

orezivanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.