• Pregleda: 3742

Vandali oštetili cevovod u centru grada

Vandali oštetili cevovod u centru grada

Nepoznati vandali juče su uzeli poklopac od šahte kod Otvorenog univerziteta i ubacili ga u sam objekat.

Došlo je pucanja glavnog voda i zbog toga zgrada Otvorenog univerziteta, kao i okolne zgrade na adresi Trg cara Jovana Nenada nisu imali vode juče sve do posle 22 časa.

Interventna ekipa Vodovoda je odmah izašla na lice mesta da sanira kvar, ali pošto je reč o staroj kanalizaciji poklopac šahte je oštetio deo cevododa i armature.

 

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

4
kobac Odgovori
I neka su treba tako,centar grada sa kanalizacionom mrezom jos i vremena Marije Tereze!
Milo Odgovori
Kada pišete o ovakvim vestima, poradite malo na tome da shvatite o čemu uopšte pišete. Prvo ste napisali koje zgrade su ostale bez vode, a onda na kraju pominjete kanalizaciju!!?? Radi se o vodovodnoj šahti, a ne o kanalizaciji. Samo unosite zabunu među ljude ovakvim pisanjem i naklapanjima.
Suboticanin Odgovori
@Kobac:Ti mora da si neki, klinac pa jos i nezreo za ovakve komentare, jer bi ti, da je sve iz 21 veka, ali to treba prvo zaraditi i sacuvati od vandala.
To sto je iz Marije Terezije ne znaci da nije dobro, a to su gradili moji i tvoji preci.
uf Odgovori
@Suboticanin
Slazem se sa tobom ali opet bolje bi bilo da porade malo na tome nego da bacaju pare na glposti... a svi znamo koje.... ne vredi nabrajati.. nema dovoljno mesta :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.