Komentara: 15
Pregleda: 3926

Vakcinacija po prigradskim naseljima završava se sutra u Đurđinu i Novom Žedniku

18.03.2021. u 16:21h
Izvor: TV Subotica
Vakcinacija po prigradskim naseljima završava se sutra u Đurđinu i Novom Žedniku

Dom zdravlja Subotica dobio je 2.000 doza kineske vakcine „Sinofarm“ za imunizaciju građana starijih od 60 godina, od čega je 1.540 doza utrošeno. Kako direktorka Ivanka Beoković ističe, veoma su zadovoljni odazivom građana u prigradskim naseljima, a istovremeno je akcija trajala i u gradu u ambulanti u Kumičićevoj ulici. Imunizacija bez poziva završava se sutra u ambulanti u Đurđinu u periodu od 8 do 13 časova.

- Koristim priliku da pozovem meštane Đurđina i meštane Novog Žednika. Svi koji imaju 60 i više godina, molim vas, dođite. Vakcina ima, lagodno je i dostupno, jer dolazimo u vaše mesto, ne morate da putujete u Suboticu niti da se prijavljujete - poručila je Beoković.

Zainteresovani građani kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko nisu u mogućnosti, moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Dom zdravlja moli sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 15
Pregleda: 3926
Povezane teme

dom zdravlja subotica

vakcinacija stanovništva subotica

vakcinisanje

vakcinacija

imunizacija

korona virus

epidemija korona virusa

korona

ivanka beoković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.