Komentara: 7
Pregleda: 6405

Uživanje na bazenima Kampinga

18.07.2011. u 17:21h
Izvor: RTV City
Uživanje na bazenima Kampinga

Skriveni raj, moglo bi se ukratko reći za bazene na auto kampingu na Paliću. Odmah po skretanju u Dubrovačku sa leve strane ugnjezdila su se 3 bazena u senkama drveća uz 3 peščana terena za odbojku.

Ambijent kome ne možete odoleti, a koji neodoljivo podseća na egzotične destinacije, nudi mir, lepotu, čistoću i urednost. Tri bazena dovoljna su da počaste 200-tinak srećnika koji mogu ovde nadomestiti more, reke i jezera. Dovoljno sunčanih oaza ali i hlada, prostora za igru, nameštenih stolova, klupa, fotelja i stolica mame da se prosto prepustite trenutku i zaboravite da ste u Subotici, već odlutate mislima daleko, a stvarno, samo do ulaza na Palić. I uživate u kupanju, sunčanju, igri i zabavi, ali i pratećoj ponudi. Ovo mesto još nije dovoljno otkriveno za većinu Subotičana. Ipak postoje i oni koji uživaju u njegovim blagodetima.

Ako smo Vam zagolicali maštu proverite našu preporuku da vredi svratiti i isprobati. Sigurno je da će velika većina Vas tu letovati svakodnevno. Ili svake noći, pošto su bazeni podvodno osvetljeni i rade dok treba.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 6405
Povezane teme

kamping

bazeni

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.