Komentara: 47
Pregleda: 16781

Uvodi se kartica pogodnosti "Za naše heroje"

05.12.2020. u 12:25h
Izvor: Subotica.com
Vlada Srbije usvojila je Zaključak o uspostavljanju privremenog projekta – kartice pogodnosti "Za naše heroje" koja je namenjena zaposlenima, radno angažovanima i volonterima u kovid-19 sistemu, kojima su na ovaj način dostupne određene olakšice zbog otežanih uslova života i rada tokom pandemije.
Uvodi se kartica pogodnosti "Za naše heroje"

Kako se navodi u saopštenju sa jučerašnje sednice, ovom karticom korisnici će moći da ostvare pogodnosti prilikom plaćanja roba i usluga kod privrednih društava, pravnih lica, preduzetnika, ustanova i partnerskih kompanija sa kojima će se potpisati protokol o saradnji.

Uz to, korisnici kartice imaće i prednost pri ostvarivanju prava i dobijanju usluga u državnim institucijama, javnim preduzećima, lokalnim samoupravama i ustanovama socijalne zaštite. Kartica će biti personalizovana i moći će da se koristi na celoj teritoriji Srbije, bez obzira na mesto prebivališta korisnika.

Uvodi se kartica pogodnosti "Za naše heroje"Program podrške "Za naše heroje" realizuje se u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, uz podršku Ujedinjenih nacija za razvoj. Mere i aktivnosti koje su u vezi sa ovom karticom biće privremenog karaktera, odnosno oročene su trajanjem pandemije izazvane virusom kovid-19.

Vlada Srbije pozvala je sve zainteresovane da se kao partneri uključe u program "Za naše heroje", svako u okviru svojih mogućnosti, kako bi se zdravstvenim radnicima i svima koji su angažovani u kovid-19 sistemu iskazalo poštovanje i zahvalnost za njihovu svakodnevnu posvećenost očuvanju zdravlja i života građana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 47
Pregleda: 16781
Povezane teme

vlada srbije

korona virus

epidemija korona virusa

korona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.