Komentara: 0
Pregleda: 1245

Usvojene sve tačke

06.11.2008. u 19:15h
<p>Odbronici Skup&scaron;tine grada usvojili su na četvrtoj redovnoj sednici drugi rebalans ovogodi&scaron;njeg budžeta. Predstavnici subotičana su potro&scaron;ili preko sat i po vremena na raspravu o tome da li mađarski i hrvatski jezik treba da postanu izborni predmeti u &scaron;kolama...</p>

Odbronici Skupštine grada usvojili su na četvrtoj redovnoj sednici drugi rebalans ovogodišnjeg budžeta. Predstavnici subotičana su potrošili preko sat i po vremena na raspravu o tome da li mađarski i hrvatski jezik treba da postanu izborni predmeti u školama, dok je nešto manje vremena potrošeno na raspravu o tome da li su predsedniku i sekretaru Skupštine grada potrebni pomoćnici ili ne, kao što to predviđa novi poslovnik o radu gradskog parlamenta – koji je takođe usvojen. Nakon polučasovne pauze odbronici su usvojili odluke o povećanju osnovnog kapitala nekoliko javnih preduzeća, imenovanju članova školskih odbora, kao i o razrešenju dosadašnjih i imenovanju novih predsednika i članova upravnih i nadzornih odbora Javnih preduzeća.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1245
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.