Komentara: 0
Pregleda: 2633

Uspešno završen projekat Learn

07.07.2011. u 17:36h
Izvor: RTV Yueco
Uspešno završen projekat Learn

Polaznici obuke za omladinskog radnika i menadžera u turizmu dobili su diplome kao potvrdu za uspešno završenu obuku, koja je deo razmene edukativnih programa partnera u sklopu projekta “learn”, ili “doživotno učenje”. Dilpome je dobilo 35 nezaposlenih lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje i Centra za razvoj karijere na Otvorenom univerzitetu.

Vesko Gostimirović jedan je od polaznika koji je supešno završio obuku. Nemogućnost nalaženja posla naterala je Veska da se prijavi i da stekne neka nova iskustva koja će mu koristiti u nalaženju posla. S obirom na to da je Vesko završio obuku za menadžera u turizmu, obišao je sa trenerima mnoga turistička mesta u Subotici i počeo je na stvaranju sopstvenih ideja.

Osnovni cilj ovog projekta je podrška harmonizaciji privredne i kulturne saradnje Vojvodine i južne Mađarske kreiranjem i primenjivanjem obrazovnih programa koji bi rezultirali kod mogućnosti zapošljavanja i ličnog usavršavanja.

Celeživotno obrazovanje i regionalno umrežavanje, kako se u potpunosti naziva ovaj program, realizuje Otvoreni univerzitet Subotica a sufinansiran je od strane Evropske unije u okviru IPA prekograničnog programa Mađarske i Srbije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2633
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

projekat learn

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.