Komentara: 3
Pregleda: 5700

Uspešni nastupi hokejaša Spartaka na Prvenstvu Srbije

09.12.2013. u 13:09h
Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
HK "Spartak" imao je za vikend (7. i 8. decembar) niz aktivnosti na ledu, ali i maksimalne nastupe u svim mečevima u Prvenstvu Srbije u sezoni 2013/2014 zabeležili pobede, iako su na ledenu ploču u našem gradu prvi put stali pre svega desetak dana.
Uspešni nastupi hokejaša Spartaka na Prvenstvu Srbije

(Selekcija U12) HK "NS Stars" - HK "Spartak" 3:4

Selekcija U12 (igrači do 12 godina) je u subotu u okviru Prvenstva Srbije gostovala ekipi HK "NS Stars" iz Novog Sada i posle veoma uzbudljive i napete utakmice, uz preokret, uspeli da odnesu sva tri boda i zabeleže prvu pobedu (HK "NS Stars" - HK "Spartak" 3:4, po trećinama 1:1, 2:1, 0:2).

Za HK "Spartak" U12 su nastupili: Sudarević Luka, Rackov Viktor, Burger Aleksa, Horvacki Igor, Sigulinski Filip (3 gola), Vidaković Matej, Vaštag Mark, Sigulinski Mateja (1 gol), Jaramazović Maximilian, Konkolj Šok Henrik, Pajić Miloš, Pećerić Petar, Kiš Matej, Sabo Rac Maksim, Mickoski Miloš i Kostić Luka. Trener: Jaramazović Zoran.

(Seniori) HK "NS Stars" - HK "Spartak" 1:2

Selekcija seniora je takođe u subotu u sklopu Prvenstva Srbije gostovala u Novom Sadu ekipi HK "NS Stars" i ostvarila prvu pobedu u ovogodišnjem šampionatu u vrlo tesnoj i neizvesnoj utakmici (HK "NS Stars" - HK "Spartak" 1:2, po trećinama 1:0, 0:2, 0:0). Posle važne polbede zaključeno je da su najvažnija prvi poeni, dok istovremeno smatraju da ima mesta napretka u igri, ali i da će do toga doći kroz strpljiv i kvalitetan rad na treninzima.

Za HK "Spartak" su nastupili: Alaker Erih, Šljapić Bojan, Bursać Nikola (1 gol), Vereš Bruno, Ziđarević Bojan, Brestovac Uroš, Popović Marko, Dulić Uglješa, Šljapić Igor, Gergelj Danijel (1 gol), Peter Alen, Farago Marko, Kolarić Aleksandar, Tolmači Branislav. Trener: Jaramazović Zoran.

Uspešni nastupi hokejaša Spartaka na Prvenstvu Srbije

(Selekcija U12) HK "Spartak" - HK "Red Team" 9:4

Dan kasnije, u nedelju 8. decembra selekcija U12 je nastavila svoje takmičenje u Prvenstvu Srbije i imala prvi ovosezonski nastup na ledu u Subotici, gde je pred domaćom publikom nastavila uspešan niz od prethodnog dana pobedom nad ekipom "Red Team" iz Beograda 9:4 (2:1, 2:2, 5:1). Za HK "Spartak" su nastupili: Sudarević Luka, Rackov Viktor, Burger Aleksa, Horvacki Igor, Sigulinski Filip (1 gol), Vidaković Matej, Vaštag Mark (3 gola), Sigulinski Mateja, Jaramazović Maximilian, Konkolj Šok Henrik, Pajić Miloš, Pećerić Petar (2 gola), Kiš Matej (1 gol), Sabo Rac Maksim (2 gola), Mickoski Miloš i Kostić Luka. Trener: Brestovac Uroš.

(Selekcija U16) HK "Spartak" - HK "rvena zvezda" 4:3

Selekcija U16 HK "Spartak", koja u sezoni 2013/2014 nastupa u Prvenstvu Srbije u fuziji sa ekipom HK "NS Stars" iz Novog Sada, odigrala je utakmicu državnog takmičenja u Novom Sadu protiv ekipe HK "Crvena zvezda" iz Beograda, i ostvarena je veoma bitna pobeda rezultatom 4:3 (1:1, 0:1, 3:1). Za zajedničku ekipu, iz redova HK "Spartak" su nastupili: Velašević Miloš, Tancoš Tamaš, Popović Nikola, Pavlović Filip (1 gol), Kojić Miloš, Tancoš Gabor (1 gol), Berenji Akoš i Brcan Ljubomir. Trener: Jaramazović Zoran.

Najava hokejaških dešavanja u narednom periodu

U sredu, 11. decembra, u Subotici, seniori HK "Spartak" dočekuju ekipu HK "Beostar" iz Beograda, sa početkom utakmice u 19.30h. HK "Spartak" poziva sve ljubitelje hokeja na ledu i navijače Spartaka da dođu na Gradsko klizalište i podrže domaću ekipu u nastojanju da se zabeleži i drugu pobeda na Prvenstvu Srbije protiv veoma kvalitetne i nezgodne beogradske ekipe, koja takođe u svojim redovima ima 3 igrača iz Kanade, od kojih je jedan Jovan Lučić, rođeni brat daleko poznatijeg hokejaša Milana Lučića koji nastupa u NHL-u (Boston Bruins).

Takođe, u subotu 14. decembra. MIX ekipa HK "Spartak" (U12/U14/U16) je domaćin turnira u sklopu VUB Prvenstva Mađarske, na kojem će pored domaćina učestvovati i HK "NS Stars" (Novi Sad) i HK "Balu-T" (Baja, Mađarska). Početak turnira je zakazan u 10 časova.

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 5700
Povezane teme

hokej na ledu

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.