Komentara: 1
Pregleda: 1609

Uspešan vikend vaterpolista Spartak-Prozivke (Kup Vojvodine za igrače do 15 godina)

27.11.2014. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda na bazenu na Prozivci odigrane su utakmice 3. i 4. kola Kupa Vojvodine za igrače do 15 godina. Vaterposlisti Spartak-Prozivke pobedili su ekipe Poleta sa 10:1, a zatim i gradskog rivala, ekipu Spartaka sa 28:4.
Uspešan vikend vaterpolista Spartak-Prozivke (Kup Vojvodine za igrače do 15 godina)

Za ekipu Spartak-Prozivke su nastupili sledeći igrači: Kupusarević P., Katić L., Lukić N., Varkulja Č., Goločorbin A., Đoković D., Filipović M., Krstajić L., Stojanović N., Horvacki A., Horvacki S., Orčić F., Radičev A., Vekonj A., Alex Vanja, Milošević S., Radulović V., Ralić J., Pejčić D., Najdeski K. Trener Ranković Tomislav.

U 5. kolu Kupa Vojvodine Spartak-Prozivka je slobodan. Završio je prvi deo takmičenja kao drugoplasirana ekipa i čeka u polufinalu prvoplasiranu ekipu iz druge grupe. Polufinale je na programu 18. januara sledeće godine.

Utakmice ostalih kategorija su odložene, a kratku pauzu u takmičenju 17 godišnjaci su iskoristili da posete Bečej gde su odmerili snage u prijateljskoj utakmici sa klubom iz Rusije odnosno iz Moskve i domaćinom Bečejom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1609
Povezane teme

vaterpolo klub spartak

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.