Komentara: 0
Pregleda: 2614

Uspešan vikend hokejaša Spartaka na turniru u Mađarskoj

13.01.2015. u 13:33h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda takmičarske selekcije Hokej kluba "Spartak" U10 i MIX (U12/U14/U16) su imali svoje nastupe na turniru i utakmicama u Mađarskoj, gde su ostvarili lepe sportske rezultate.
Uspešan vikend hokejaša Spartaka na turniru u Mađarskoj

Selekcija U10 je u subotu nastupila na turniru B kategorije u Szekszardu, gde su iz 4 utakmice ostvarili 3 pobede i 1 poraz. Iako su subotički hokejaši i u poslednjoj utakmici na turniru bili na terenu kvalitetniji i bolji protivnik, koji je više imao pak u posedu, i koji je mnogo više napadao i šutirao, jednostavno nisu uspeli na kraju to i rezultatski da materijalizuju, već su pretrpeli minimalni poraz. Ovako ostaje "obaveza" za revanš i još jači i kvalitetniji rad, do sledećeg turnira, na kojem ćemo pokušati i pokazati svoj maksimum.

HK "Spartak" U10 je nastupila u sledećem sastavu: Varga Adam, Bašić Palković Andrej, Bašić Palković Filip, Feher Čongor, Kiš Matej, Kostić Luka, Šandor David, Pećerić Petar, Sekulić Elena, Vučić Aleksa, Miklenović Mellanija i Ujhelji Hunor. Trener: Brestovac Uroš

Uspešan vikend hokejaša Spartaka na turniru u Mađarskoj

Dan kasnije dva meča u sklopu VUB Prvenstva Mađarske u Budimpešti odigrala je selekcija MIX (U12/U14/U16) protiv ekipe "White Sharks",  u kojima su ostvarene 2 značajne pobede.

Iako je HK "Spartak" nastupio u oslabljenom sastavu zbog odsustva nekoliko igrača, prikazana je veoma disciplinovana i kvalitetna igra od strane HK Spartaka, te ništa osim pobede ni jednog momenta nije dolazilo u pitanje. Do kraja regularnog dela prvenstva ostalo je još 2 utakmice (sa ekipom Veszprem Jeglovagok) i ukoliko se i tu ostvari maksimalan učinak, u plejof će se ući sa druge pozicije, uz dobre izglede da se opet nastupi u finalu.

Uspešan vikend hokejaša Spartaka na turniru u Mađarskoj

Za HK "Spartak" MIX su nastupili: Velašević Miloš, Đukanović Luka, Katančić Denis, Okulić Slobodan, Brcan Ljubomir, Nešić Mate, Pejović Nemanja, Katančić Erich, Rackov Viktor, Burger Aleksa, Đorđević Aleksandar, Vidaković Matej, Jaramazović Maximilian, Konkolj Šok Henrik, Feher Balint, Horvat Adam i Pećerić Petar. Trener: Jaramazović Zoran.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2614
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.