• Pregleda: 1770

Uspešan vikend hokejaša Spartaka na turniru u Mađarskoj

Proteklog vikenda takmičarske selekcije Hokej kluba "Spartak" U10 i MIX (U12/U14/U16) su imali svoje nastupe na turniru i utakmicama u Mađarskoj, gde su ostvarili lepe sportske rezultate.
Uspešan vikend hokejaša Spartaka na turniru u Mađarskoj

Selekcija U10 je u subotu nastupila na turniru B kategorije u Szekszardu, gde su iz 4 utakmice ostvarili 3 pobede i 1 poraz. Iako su subotički hokejaši i u poslednjoj utakmici na turniru bili na terenu kvalitetniji i bolji protivnik, koji je više imao pak u posedu, i koji je mnogo više napadao i šutirao, jednostavno nisu uspeli na kraju to i rezultatski da materijalizuju, već su pretrpeli minimalni poraz. Ovako ostaje "obaveza" za revanš i još jači i kvalitetniji rad, do sledećeg turnira, na kojem ćemo pokušati i pokazati svoj maksimum.

HK "Spartak" U10 je nastupila u sledećem sastavu: Varga Adam, Bašić Palković Andrej, Bašić Palković Filip, Feher Čongor, Kiš Matej, Kostić Luka, Šandor David, Pećerić Petar, Sekulić Elena, Vučić Aleksa, Miklenović Mellanija i Ujhelji Hunor. Trener: Brestovac Uroš

Dan kasnije dva meča u sklopu VUB Prvenstva Mađarske u Budimpešti odigrala je selekcija MIX (U12/U14/U16) protiv ekipe "White Sharks",  u kojima su ostvarene 2 značajne pobede.

Iako je HK "Spartak" nastupio u oslabljenom sastavu zbog odsustva nekoliko igrača, prikazana je veoma disciplinovana i kvalitetna igra od strane HK Spartaka, te ništa osim pobede ni jednog momenta nije dolazilo u pitanje. Do kraja regularnog dela prvenstva ostalo je još 2 utakmice (sa ekipom Veszprem Jeglovagok) i ukoliko se i tu ostvari maksimalan učinak, u plejof će se ući sa druge pozicije, uz dobre izglede da se opet nastupi u finalu.

Za HK "Spartak" MIX su nastupili: Velašević Miloš, Đukanović Luka, Katančić Denis, Okulić Slobodan, Brcan Ljubomir, Nešić Mate, Pejović Nemanja, Katančić Erich, Rackov Viktor, Burger Aleksa, Đorđević Aleksandar, Vidaković Matej, Jaramazović Maximilian, Konkolj Šok Henrik, Feher Balint, Horvat Adam i Pećerić Petar. Trener: Jaramazović Zoran.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.