Komentara: 1
Pregleda: 3137

Uspešan vikend hokejaša Spartaka

12.02.2014. u 13:47h
Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Hokejaši Spartaka imali su zanimljiv sportski vikend u kojem su u više kategorija uspešno nastupali na međunarodnim i nacionalnim turnirima.
Uspešan vikend hokejaša Spartaka

Selekcija Hokejaškog kluba "Spartak", kategorija U10 nastupila je u subotu na turniru B kategorije u Jaszbereny-u (Mađarska) na kojem je odigrala ukupno 4 utakmice i ostvarila isto toliko pobeda, čime su zasluženo i osvojili turnir.

Nekoliko standardnih igrača ove generacije je bilo sprečeno da otputuje na ovaj turnir, ali su ostali igrači (mlađi i članovi C ekipe) potvrdili kvalitetan rad u klubu i  reprezentativno zamenili svoje drugare i značajno doprineli uspehu.

Za HK "Spartak U10" su nastupili: Sabo Rac Albert, Pećerić Petar, Horvat Marko, Sabo Rac Maksim, Kiš Matej, Sigulinski Mateja, Herbatin Oliver, Bašović Vule, Feher Balint, Dobo Armin i Horvat Adam. Trener: Brestovac Uroš

Uspešan vikend hokejaša Spartaka

Istoga dana (subota), ali u Novom Sadu, odigrana je utakmica Prvenstva Srbije za kategoriju U14, i u zajedničkoj ekipi sa novosađanima su nastupila su i 3 igrača iz HK "Spartak" - Pejović Nemanja, Nešić Mate i Sigulinski Filip, koji je i postigao 1 pogodak. Na veoma uzbudljivoj i interesantnnoj utakmici domaća ekipa je ostvarila pobedu nad beogradskom ekipom "Red Team" rezultatom 3:2.

Dan kasnije (nedelja) zajednička ekipa U16 HK "Spartak" i "NS Stars" u Novom Sadu je ugostila beogradsku ekipu HK "Beostar", trenutnog lidera šampionata i posle velike borbe ipak morala da čestita gostima posle ubedljivog poraza od 2:10. Iz HK "Spartak" na ovoj utakmici su nastupili: Velašević Miloš, Popović Nikola, Okulić Slobodan, Tancoš Tamaš, Pavlović Filip, Kojić Miloš, Tancoš Gabor. Trener: Jaramazović Zoran

Uspešan vikend hokejaša Spartaka

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3137
Povezane teme

hokej na ledu

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.