Komentara: 0
Pregleda: 1624

Uspešan razvoj

27.10.2009. u 23:24h
Izvor: RTV Yueco
Uspešan razvoj

U februaru sledeće godine završava se trogodišnji period razvoja za prvu grupu preduzeća – stanara Poslovnog inkubatora Subotica. Istovremeno, Inkubator trenutno useljava četiri nova preduzeća, a za buduće je planirano raspisivanje konkursa bez vremenskog ograničenja gde će se o novim stanarima odlučivati na svaka tri meseca. Svojim stanarima Inkubator nudi subvencionisani zakup poslovnog prostora, administrativne i računovodstvene usluge, podršku u nastupu na sajmovima, edukaciju i usavršavanje u aktuelnim poslovnim oblastima.

Jedan od stanara Inkubatora je i Preduzeće „Pelcer“. Ono je već završilo svoj trogodišnji period razvoja u Biznis inkubatoru Subotica, i sada počinje samostalno da se nadmeće na tržištu usluga automatizacije, regulacije i upravljanja u Industriji. Na početku razvoja, preduzeće je imalo jednog zaposlenog a sada zapošljava 6 ljudi.

Za četiri meseca završava se prvi ciklus inkubacije za preduzeća koja su započela svoj rad u Biznis inkubatoru Subotica. Inkubator je do poslednjeg prijema imao 11 stanara, a po novom prijemu brinuće o razvoju 14 novih firmi sa oko 80 radnika.

Poslovni Inkubator Subotica prima novoosnovana preduzeća do godine dana ili fizička lica koja će po ulasku u Inkubator u roku od 3 meseca osnovati preduzeće u oblasti proizvodnog i uslužnog sektora – industrijskog profila. Vrednovanje potencijalnih stanara se vrši na osnovu poslovne ideje, tržišta, proizvoda i poslovnog iskustva. Inkubator će u narednom periodu o novim stanarima odlučivati svaka tri meseca.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1624
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.