Komentara: 0
Pregleda: 1408

Uspešan nastup vaterpolista Spartak Prozivke na Kupu Vojvodine

17.11.2014. u 12:26h
Izvor: Subotica.com
Protekli vikend bio je prilično zanimljiv za vaterpoliste Spartak Prozivke koji su nastupili na Kupu Vojvodine, koji je ujedno i kvalifikacioni za Kup Srbije, za kategorije 13, 15 i 17 godina. Kup je bio organizovan u Novom Sadu i Subotici.
Uspešan nastup vaterpolista Spartak Prozivke na Kupu Vojvodine

Na Kupu Vojvodine postignuti su sledeći rezultati:

U grupi A u Novom Sadu, za kategoriju 13 godina: Spartak-Prozivka – Vojvodina 1 (9:1), Vojvodina 2 - Spartak-Prozivka (1:12).  Za 13-to godišnjake igrali su: Todić O., Sabo Batanč B., Konatar A., Ivković L., Varkulja V., Liptak B., Tonković M., Saulić A., Kokai S., Bedić U., Stojanović M., Perez De Guzman N., Stojanović J., Balažević M., dok je ekipu vodio trener Dražen Videc.

U grupi A u Novom Sadu, za kategoriju 15 godina VK "Spartak-Prozivka" savladao je ekipu "Vojvodina 1" rezultatom 16:3, dok je u drugom meču "Vojvodina 2" bila bolja od rezultatom 11:8. Za 15-to godišnjake igrali su: Kupusarević P., Katić L., Lukić N.,Varkulja Č.,Alex V., Đoković  D., Krstajić L., Stojanović N., Horvacki A., Horvacki S., Orčić F., Vekonj A., Milošević S., Ralić J. Trener Ranković Tomislav.

U grupi A u Subotici, za kategoriju 17 godina VK "Spartak-Prozivka" bio je uspešniji  od Poleta sa ubedljivih 14:0. Za 17- to godišnjake igrali su: Uzelac N., Horvacki S., Katić L., Horvacki A., Đoković D., Popović Đ., Varkulja Č., Ralić B., Višnić B., Temunović S., Lovadinov A., Veljić V., Vekonj E. Trener Will Ludwig.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1408
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.