Komentara: 0
Pregleda: 2056

Uspešan nastup stonotenisera Spartaka na kadetskom turniru u Nišu

30.03.2015. u 19:26h
Izvor: Subotica.com
U Nišu je održano pojedinačno prvenstvo Srbije u stonom tenisu za kadete. Učešće je uzelo preko 100 takmičara u dve konkurencije pojedinačno kadeti i kadetkinje i parovi kadeti i kadetkinje.
Uspešan nastup stonotenisera Spartaka na kadetskom turniru u Nišu

Od takmičara Spartaka na ovom značajnom takmičenju učestvovali su Bognar Bence i Vidaković Boris. Najviše uspeha imao je Bognar Bence koji je osvojio 2 medalje i to zlato u dublu i srebro pojedinačno, dok Vidaković Boris nije prošao svoju kvalifikacionu grupu i nije prošao na glavnu tablu.

U pojedinačnoj konkurenciji Bognar Bence je na putu do finala pobedio sledeće rivale:

U prvom kolu je bio slobodan, u drugom kolu je pobedio Veljkovića Aleksandara iz STK "Stak" sa 3-1, u 3. kolu je pobedio Cvetković Nemanju iz Smedereva sa 3-0. Težak meč u četvrtfinalu imao je protiv Fenjveši Florijana iz Bačka Topole koga je pobedio rezultatom 3-1 dok je u polufinalu naišao na prvog nosioca turnira Jovičić Matiju iz Stak-a i posle velike borbe uspeo da ga nadigra rezultatom 3-1. U finalu je doživeo poraz od raspoloženog Levajac Dimitrija rezultatom 3:0.

Uspešan nastup stonotenisera Spartaka na kadetskom turniru u Nišu

U konkurenciji parova uigrani par Bognar Bence i Fenjveši Florijan posle osvojene kadetske titule u dublu na prvenstvu Vojvodine uspeli su da se okite i zlatnom medaljom na kadetskom prvenstvu Srbije. Na putu do titule par Bognar / Fenjvesi u četvrtfinalu su pobedili par Benke / Filipović (Bačko Gradište / Vranje) zatim u polufinalu par Tepić Pero / Tomić Lazar (Temerin) rezultatom 3-1 i u finalu par Jovičić M. / Marinković M. (Stak) rezultatom 3-1.

Pobednici po disciplinama:

  • Kadeti pojedinačno : Levajac Dimitrije (Stk" Moskva ", Rusija )
  • Kadeti parovi : Bognar Bence / Fenjveši Florijan (Stk "Spartak",Subotica / Stk "Bačka Topola")
  • Kadetkinje pojedinačno : Šurjan Sabina (Stk "Unirea", Uzdin)
  • Kadetkinje pojedinačno : Šurjan Sabina / Jokić Tijana (Stk "Unirea", Uzdin / Stk "Vršac)

Kadete Spartaka na prvenstvu Srbije vodio je trener Branko Brstina.

U narednom periodu odigraće se još dva turnira za kadete i to trofej Novog Sada i top 12 Srbije za kadete u Bačkoj Topoli posle čega će se znati i kadetska reprezentacija Srbije za evropsko prvenstvo gde velike šanse da uđe ima i član Spartaka Bognar Bence.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2056
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.