Komentara: 0
Pregleda: 2129

Uspešan nastup mladih Spartakovih plivača na Kupu Kikinde 2014

17.11.2014. u 11:10h
Izvor: Subotica.com
Plivačka sezona je u punom zamahu. U subotu u Kikindi su nastupili najmlađi takmičari Plivačkog kluba "Spartak" koji su kandidati za ulazak u reprezentativne selekcije Plivačkog saveza Vojvodine, a ovo je za njih bilo još jedno kontrolno takmičenje.
Uspešan nastup mladih Spartakovih plivača na Kupu Kikinde 2014

U organizaciji Plivačkog kluba „Banat“ u subotu na bazenima SC "jezero" u Kikindi održan je veliki međunarodni plivački miting "Kup Kikinde 2014". Na takmičenju je učestvovalo 503 plivača iz 27 klubova sa teritorije Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Rumunije, Bugarske i Srbije.

Plivački klub „Spartak“ je nastupio sa malom ekipom od 7 takmičara (4 plivača i 3 plivačice), pretežno mlađih uzrasnih kategorija. Prvenstvena obaveza naših plivača na ovom takmičenju je bila isplivavanje normi za nastup u reprezentativnim selekcijama na važnijim međunarodnim takmičenjima.

Ukupno je osvojeno 5 medalja, a osvajači medalja u pojedinačnoj konkurenciji su: Teodora Der - zlatna (200 mešovito) i srebrna (50 kraul), Veljko Tutić - dve bronzane (50 prsno i 100 mešovito), Nikola Koltin - srebrna (50 prsno).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2129
Povezane teme

plivanje

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.