Komentara: 4
Pregleda: 8635

Uručeni paketi za bebe, rođene u Nedelji Crvenog krsta

14.06.2016. u 17:44h
Izvor: TV Subotica
U Gradskoj organizaciji Crvenog krsta, danas su uručeni paketi koji sadrže artikle za novorođenčad, roditeljima čije su bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta, od 8. do 15. maja. U toku te nedelje, u subotičkoj bolnici, na svet je došlo 27 beba,  8 dečaka i 19 devojčica.
Uručeni paketi za bebe, rođene u Nedelji Crvenog krsta

Ova akcija se održava po 25. put u gradovima širom Srbije, kako bi se pružila podrška i pomoć roditeljima i bebama, u prvim zajedničkim danima.

„Mi smo pripremili određeni paket, koji će koristiti roditeljima i bebama, a nama je zaista drago da možemo na ovaj način da obeležiomo Nedelju Crvenog krsta i ujedno da i pomognemo. U paketu je: jedan paket Pampers pelena; vlažne maramice, krema i puder za bebe; odeća za bebu i prekrivač za krevetac, što je donekle komplet, za opremanje bebe u prvi mah", rekao je Zoran Molnar iz Crvenog krsta.

Ana Mikula je majka dečaka Mateje, koji je na svet došao 9. maja i prvenac je u porodici. Kao i ostalim roditeljima i ovoj mladoj majci, svaka pomoć i podrška je dobrodošla.

„Smatram da je ova akcija veoma pohvalna, zato što podržava ono što je danas najbitnije, a to su deca. Ovaj simboličan poklon, pomaže mladim majkama u prvim danima, kada stigne beba“, rekla je Ana Mikula, Matejina majka.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 8635
Povezane teme

crveni krst

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.