Komentara: 3
Pregleda: 4175

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2019. godinu u akciji "YuEco" televizije

18.06.2020. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Na svečanosti održanoj u hotelu „Forum“, sportska redakcija RTV "Yueco" uručila je priznanja najboljim trenerima u 2019. godini, u tradicionalnoj akciji koja traje duže od dve decenije.
Uručena priznanja najboljim trenerima za 2019. godinu u akciji "YuEco" televizije

Sportska redakcija RTV "YuEco", na čelu sa urednicom Danijelom Pinter, po 22. put je proglasila najbolje trenere na lokalnom i republičkom nivou. Prigodna svečanost i dodela priznanja održana je u hotelu "Forum" gde su se okupili nagrađeni za ostvarene rezultate u 2019. godini, sportski radnici, prijatelji i novinari.

Na nivou grada  priznanja su zaslužili, Boris Arsić (Ženski fudbalski klub "Spartak"), Branka Antelj i Ladislav Demeter (Tenis klub "Spartak"), Kornelija Đurasović (Veslački klub "Palić"), posebna priznanja pripala su Zoranu Ivanoviću, Zoltanu Sabou (FK "TSC") i Igoru Žakiću, kao članu stručnog štaba odbojkaške reprezentacije Srbije, dok su na republičkom nivou laureati otišli u ruke Zoranu Terziću, selektoru ženske, odnosno Slobodanu Kovaču, selektoru muške odbojkaške selekcije Srbije. 

Na početku prigodne svečanosti prisutnima se obratio Jožef Pinter, direktor RTV „Yueco“.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2019. godinu u akciji "YuEco" televizije- „YuEco“ je pre,  više od dvadeset godina pokrenuo ovu akciju videvši da su mnogi zaboravili da vrhunski sportisti ostvaruju rezultate zahvaljujući upravo trenerima i na taj način smo podtsakli sve Saveze da počnu nagrađivati najbolje.  Svi oni koji stvaraju vrhunske sportiste zaslužuju mesto u sportskoj javnosti i da budu nagrađeni. Naša akcija je skromna, ali smo uvek bili ispoštovani od svih koji su pozvani. Malo nas je ovog puta omeo virus,  pa  su neki od nagrađenih izostali. Nismo nikad zaboravili ni na jednu stranu sporta, pa su dobitnici bili Antić, Ivković, Terzić, Gajić, Savić i mnogi drugi. Trudićemo se i dalje da nagrađujemo dobre rezultate kojih će sigurno biti sve više – rekao je Pinter, zahvalivši se svima koji su došli da uveličaju ovu svečanost i uputio čestitke ovogodišnjim laureatima.

Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, pozdravio je prisutne i čestitao dobitnicima i zahvalio se „YuEco“ televiziji na saradnji i tradicionalnoj akciji nagrađivanja.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2019. godinu u akciji "YuEco" televizije- Nije lako pratiti sportska dešavanja na svim terenima širom grada, ali naša je obaveza da pomažemo subotičke sportiste, a vaša je da pratite uspehe koje oni postižu. Hvala vam mnogo na tome što širu javnost informišete o svim rezulatima naših sportita, a i na ovoj lepoj akciji koja ima tradiciju.  Lep je da se jednom godišnje okupimo ovko i  odamo priznanje onima koji su bili najbolji u protekloj godini. Boris je važan šraf u funkcionisanju uspešnog sportskog kolektiva kakav je Ženski fudbalski klub. Navikli su nas na taj plasman među 32 najbolje evropske ekipe, a očekujemo da naprave i jedan korak dalje, a obzirom na organizacione kvalitete i kapacitete kluba možemo očekivati još veće uspehe. Što se tiče Tenis kluba dovoljno je reći da je "Spartak" prvak države u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji ato govori o kvalitetu rada trenera. I svi ostali dobitnici ovih prestižnih priznanja zasluženo su danas tu, a verujem da će nastaviti ovako i da će nam priređivati nove radosti – istakao je Simović. 

Za najboljeg trenera našeg grada proglašen je Boris Arsić, šef stručnog štaba Ženskog fudbalskog kluba "Spartak". Arsić je po treći put dobitnik ove nagrade, a drugu godinu za redom.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2019. godinu u akciji "YuEco" televizije

- Čast mi je da u gradu gde ima kvalitetnih i uspešnih trenera dobijem obakvu nagradu i na tom se zahvaljujem „YuEco“ televiziji sa kojom imamo odličnu saradnju dugi niz godina. Veoma sa srećan zbog naše sarasnje, ali i rezultata u protekloj godini za koje smo i nagrađeni. Ostaje samo žal što nismo napravili korak više kada je u pitanju međunarodna scena, ali ostaje nam da radimo da budemo bolji i napravimo taj iskorak. „YuEco“ televizija daje veliki doprinos promociji i popularizaciji sporta u gradu i na tome im neizmerno hvala, ali veliko hvala i svima koji su dali doprinos da ja  budem ovde među nagrađenima, posebno devojkama koje su sve moje ideje sprovele u delo na terenu gde je bilo i najteže. Potrudićemo se i naredne sezone da opravdamo ovo priznanje i nadam se da ćemo uspeti u tome – rekao je Arsić. 

Nagrade za trenere sa najbolje postignutim rezultatima pripale su zasluženo Branki Antelj i Ladislavu Demeteru trenerima Tenis kluba „Spartak“ čiji su juniori i senioru i u muškoj i ženskoj konkurenciji prvaci države. 

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2019. godinu u akciji "YuEco" televizije

- Obzirom da smo imali dobre rezultate potajno sam se nadala da će to biti nagrađeno. Veliko hvala „YuEco“ televiziji na  ovoj nagradi koja je za mene najveća  i koja će mi biti vetar u leđa da nastavimo dobar rad jer se samo tako može ostvriti uspeh i dobri rezultati. Nadam se da ćemo i ove gdine potvrditi naš uspeh u obe selekcije – poručila je Branka Antelj

Ladislav Demeter je istakao da je veoma počastvovan što se našao u društvu najboljih

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2019. godinu u akciji "YuEco" televizije

- Za mene je velika čast što sam se našao na ovom mest, a  gledajući godinama u nazad koja sve imena su bila među dobitnicima čini me još srečnijim. Nije ovo samo moj uspeh, tu je ceo tim trenera i oni su podjednako zaslužni za razvoj ove dece koja su stigla do trona. Tu je Siniša Repija kondicioni trener koji radi sa njima i zahvaljujući njemu deca su bila spremna za sva ta takmičenja. Nagrada je samo motiv za dalji rad i potvrda da sam dobro radio, ali i obaveza da se nastavi dalje požrtvovano raditi - predočava Demeter.

Za rezultate i rad sa najmlađim takmičarima redakcija „YuEco“ televizije nagradila je Korneliju Đurasević iz Veslačkog kluba „Palić“

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2019. godinu u akciji "YuEco" televizije

- Veoma sam iznenađena i srećna zbog priznanja jer nisam očekivala ovako nešto. Moram istaći da mi mnogo znači jer potvrda da je vredelo sve što smo uradili i što radimo  - rekla je Kornelija Đurasović.

Ove godine, kada po 22. put bira najbolje, „Yueco“ televizija se odlučila da posebna priznanja dodeli Zoltanu Sabou i Zoranu Ivanoviću.

Neizbrisiv trag u istoriji sporta ne samo na lokalnom, već i na saveznom nivou ostavio je proslavljeni gimnastičar Zoranu Ivanović, koji se u toliko magičnom svetu sporta nalazi već skoro šest decenija, što je najlepši povod da mu se dodeli nagrada za sportski rad od izuzetnog značaja.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2019. godinu u akciji "YuEco" televizije

- Primiti ovako priznanje i naći se među mladim ljudima koji su dobili ove velike nagrade, a čuti ko je sve do sada bio nagrađivan, iluzorno je govoriti koliko mi je drago i koliko cenim ovo priznanje Kaže se da je to obaveza za dalji rad, a ja to ne mogu reći, ali mogu učiniti da sve ovo što znam prenesem na mnoge trenere. Greška bi bila da sačuvam to jer moja dužnost je da prenesem svoje iskustvo i pomognem u kreiranju trenera i sportsista – ističe Ivanović.

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba „TSC“ iz Bačke Topole zaslužio je da se nađe među dobitnicima. Topolčani su pravo iznenađenje sezone i dobrim rezultatima izborili su meto za izlazak na međunarodnu scenu.

Uručena priznanja najboljim trenerima za 2019. godinu u akciji "YuEco" televizije

- Nisam očekivao ovakvu nagradu,  ali mi je izuzetno drago, posebno kada sma čuo istorijat ove akcije.  Ponosan sam što sam se našao u društvu dobitnika. Naši rezultati su plod dugogodišnjeg rada. Sve je precizno isplanirano i tri godine se radilo da se dođe do cilj koji je i ostvaren. - objašnjava Sabo

Najbolji treneri na saveznom nivou su Zoran Terzić i Slobodan Kovač, odbojkaški stručnjaci, koji su na čelu muške i ženske reprezentacije Srbije, 2019. godine, podigli trofej Prvaka Evrope, a veliki doprinos osvajanju zlatne medalje na šampionatu Starog kontinenta sa seniorima imao je i trener odbojkaša „Spartaka“ – Igor Žakić, koji je član stručnog štaba naših najboljih odbojkaša, zbog čega mu i sleduje posebno priznanje. Zbog obaveza sa reprezentacijom oni nisu mogli prisustvovati uručenju priznanja, ali će im ona biti naknadno predata. 

Izvor: Subotica.com
Dodela priznanja za najbolje trenere Dodela priznanja za najbolje trenere Dodela priznanja za najbolje trenere Dodela priznanja za najbolje trenere Dodela priznanja za najbolje trenere Dodela priznanja za najbolje trenere Dodela priznanja za najbolje trenere Dodela priznanja za najbolje trenere
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4175
Povezane teme

danijela pinter

nemanja simović

yueco televizija

boris arsić

jožef pinter

akcija najbolji treneri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.