Komentara: 3
Pregleda: 2238

Uručena donacija bilingvalnom vrtiću

08.02.2012. u 15:24h
Izvor: RTV Yueco
Uručena donacija bilingvalnom vrtiću

Bilingvalnom vrtiću u Tolstojevoj ulici naša bivša sugrađanka, Tunde Bede Suknović koja danas živi u Frankfurtu je poklonila knjige i cdeove na nemačkom jeziku. Njena majka, Eva Sadecki je deci uručila poklon. U Predškolskoj ustanovi “Naša radost” su veoma srećni što su dobili dečje knjige na nemačkom jeziku.

Da se deca najviše raduju poklonima moglo se videti u biligvalnom odeljenju vrtića u Tolstojevoj ulici. Mališani su bili oduševljeni što su dobili na poklon bajke na nemačkom jeziku.

Obdanište je na poklon dobilo 20 bajki, slikovnica i drugih dečjih knjiga na nemačkom jeziku. Pored toga, su poslati i cd-ovi na nemačkom jeziku. Mališani su u znak zahvalnosti poslali čestitku donatorki.

U obdaništu u Tolstojevoj ulici tri grupe od po 25-toro dece pohađaju bilingvalno odeljenje. Postoje dve grupe na nemačko-srpskom i jedna na nemačko -mađarskom jeziku. Kroz pesme, igre i recitacije uče sva tri jezika.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2238
Povezane teme

bilingvalni vrtić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.