Komentara: 7
Pregleda: 4100

Uređuje se centar Palića

11.05.2012. u 17:10h
Izvor: RTV Yueco
Počeli su radovi na uređenju centra Palića. Postavlja se urbani mobilijar, sade sadnice i uređuje spomenik Žubor vode. Preduzeće “Park Palić” je za ovu investiciju je iz sopstvenih sredstava izdvojio 400.000 dinara.
Uređuje se centar Palića

U centru Palića uređuje se javna površina. Postavljaju se nove klupe, kante za otpatke, staze se posupaju belim kamenom. Pored toga, se uređuje i okolina spomenika Žubor vode.

Lokalna samouprava je ove godine posebnu pažnju poklonila uređenju zelenih površina, školskih dvorišta i podizanju poljozaštitnih pojaseva. Podignuta su nova 32 parka.

Lokalna samouprava je na predlog Pokreta gorana Subotice u okviru akcije “Tražimo zagađivača godine i zaštitinika životne sredine” dobila zeleni list. Cilj akcije je unapređenje životne sredine i održivog razvoja, kao i podizanje nivoa svesti o potrebi zaštite životne sredine. Akciju su pokrenuli Ekološki magazin „Čekajući vetar“ Radio Beograda 2 i Društvo za čistoću vazduha Srbije i Pokret Gorana Vojvodine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4100
Povezane teme

palić

Park Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.