Komentara: 0
Pregleda: 2407

Upis dece u prvi razred od 1. aprila

26.03.2019. u 12:04h
Izvor: Subotica.com
Upis dece u prvi razred osnovne škole biće organizovan u periodu od 1. aprila do 30. maja, saopštio je Sekretarijat za društvene delatnosti.
Upis dece u prvi razred od 1. aprila

U školskoj 2019/20. godini, u prvi razred osnovne škole upisuju se deca koja će do 1. septembra imati najmanje šest i po godina (rođeni do 28. februara 2013. godine), odnosno najviše sedam i po godina.

Takođe, u prvi razred se mogu upisati i deca koja će do početka školske godine napuniti šest godina, ali nakon provere spremnosti deteta za polazak u osnovnu školu koju radi psiholog škole, primenom preporučenih standarda i postupaka.

Prilikom upisa dece, roditelji treba da prilože izvod iz matične knjige rođenih (nije potreban novi izvod) i uverenje o lekarskom pregledu deteta, odnosno, revakcinaciji, koje na području grada Subotice izdaje Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece (Đure Đakovića broj 14), a u naseljima grada zdravstvene stanice u mestu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2407
Povezane teme

upis u školu

upis u prvi razred

upis prvaka

sekretarijat za društvene delatnosti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.