Komentara: 3
Pregleda: 5434

Uništavanje krpelja od četvrtka

25.04.2017. u 16:00h
Izvor: Subotica.com
Uništavanje krpelja na teritoriji Subotice, Kelebije i Palića obaviće se od četvrtka do subote.
Uništavanje krpelja od četvrtka

Tretman protiv krpelja na teritoriji Grada Subotice će biti sproveden u periodu od 27. do 29. aprila 2017. godine, ako vremenski uslovi budu povoljni, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako se navodi, preparati kojima će biti urađen tretman protiv krpelja su otrovni za pčele, pa se mole pčelari da košnice izmeste minimum 5 km od lokacije gde će biti sprovedene mere suzbijanja krpelja, u vremenskom intervalu od 48 sati.

Lokacije predviđene za tretman u Subotici su Dudova šuma, okolina Gradskog stadiona, Aleksandrovačka bara, park Prozivka, park u Keru, Park Ćirila i Metodija, Park Rajhl Ferenca, poljana na kraju Kireške ulice, poljana kod fabrike „Sever“ i ostale manje površine u gradskim MZ, zatim na Kelebiji u okolini Majdana i ostale manje površine na Kelebiji, kao i na Paliću - Veliki Park, obala od Ženskog do Muškog štranda, Letnja pozornica, okolina Krvavog jezera, igralište u ulici Anđe Ranković, ulica Zelengorska, okolina hotela „Sport“, poljana oko restorana „Brvnara“ i „Fontana“, poljana kod meterološke stanice i ostale manje površine na Paliću.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5434
Povezane teme

krpelji

akcija suzbijanja krpelja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.