Komentara: 3
Pregleda: 4022

Umesto proslave, školski pribor za 50 đaka

04.06.2013. u 14:32h
Izvor: RTV Yueco
Novac koji bi odvojili za proslavu 20 godina mature, bivši đaci OŠ „Ivan Milutinović“ iskoristili su za nabavku školskog pribora, koji će učenicima slabijeg materijalnog stanja ove škole olakšati polazak u narednu školsku godinu. Dobrovoljnim prilozima obezbeđen je školski pribor za oko 50 učenika od 1. do 8. razreda.
Umesto proslave, školski pribor za 50 đaka

Zahvaljujući generaciji učenika koja je 1993. godine završila osnovnoškolsko obrazovanje,  polazak u školu naredne školske godine, biće lakši za budžet roditelja oko pedesetoro dece, koji pohađaju OŠ“Ivan Milutinović“. Pored besplatnih udžbenika, koje već nekoliko godina  obezbeđuje Ministarstvo prosvete, učenici će dobiti i sveske, vežbanke, olovke odnosno, sve što je neophodno za učenje.

Novac koji su planirali da potroše za proslavu 20 godina male mature, bivši đaci iskoristili na mnogo bolji i humaniji način. Dobrovoljnim prilozima sakupljeno je oko  75 000 dinara.

Odluku o dodeli školskog pribora donosiće Komisija u saradnji sa odeljenskim starešinama, koji najbolje poznaju probleme učenika.OŠ „Ivan Milutinović“ pohađa 585 đaka od 1. do 8. razreda, u dva objekta. 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4022
Povezane teme

Humanitarna akcija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.