Komentara: 29
Pregleda: 3430

Ulica muškatla u veoma lošem stanju, stanovnici sami popunjavaju rupe

13.03.2023. u 13:09h
Izvor: Subotica.com
Duž cele Ulice muškatla, koja povezuje Mali i Veliki Radanovac, stvorile su se rupe i krateri koji zadaju glavobolju vozačima. Stanovnici ove ulice traže od nadležnih da popune rupe zbog kojih ni taksisti ne žele da dođu do njihovih kuća. Iz Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje navode da su tokom prepodneva izašli na teren i da će u naredne dve nedelje ovaj put biti saniran, odnosno sve rupe popunjene.
Ulica muškatla u veoma lošem stanju, stanovnici sami popunjavaju rupe

Kada je pre dve godine ovaj put dobio grebani asfalt stanovnici nisu krili zadovoljstvo. Euforija međutim nije dugo potrajala, jer su se ubrzo stvorile rupe i krateri zahvaljujući kojima je vožnja Ulicom muškatla pravi izazov.

Ulica muškatla u veoma lošem stanju, stanovnici sami popunjavaju rupe- Stariji sam čovek i teško se krećem. Kada moram kod lekara ili u grad taksi ne želi da ulazi u ulicu pa stalno molim nekog od komšija da me prebace do Đevđelijske ulice gde me čeka taksi - počinje priču Branko Jurić i objašnjava da put dve godine nije održavan - Duž cele ulice su duboke rupe. Stanovnici ispred svojih kuća sami popunjavaju kratere tucanikom, lomljenim crepom i ciglama, ali one deonice koje ne održavaju građani su u katastrofalnom stanju, sve je propalo.

Ulica muškatla u veoma lošem stanju, stanovnici sami popunjavaju rupeIspred svoje kuće put održava i Đula Mešter koji živi na početku Ulice muškatla u Malom Radanovcu.

Velike rupe sam popunio, ostale su manje. Međutim to nije rešenje, ja sredim put ispred svoje kuće da izgleda kulturnije, ali cela ulica je u rupama, to treba redovno da se održava, barem jednom godišnje - smatra Đula - Rešenje bi bilo da se naspe malo deblji sloj grebanog asfalta, inače put brzo propadne.

Ulica muškatla u veoma lošem stanju, stanovnici sami popunjavaju rupeOva ulica inače predstavlja važnu deonicu koja čak za 7 kilometara skraćuje put do centra grada stanovnicima Malog Radanovca.

- Put niko ne održava i u jako lošem stanju je. Pre mesec dana sam polomio branik i oštetio hladnjak na automobilu i to se dešava i drugima - objašnjava Janoš Salai, član Saveta MZ Radanovac - Ovde ima puno poljoprivrednika, a zbog stanja u ulici ljudi ne mogu do svojih njiva. Put je u toliko lošem stanju da kada želimo da stignemo iz Malog u Veliki Radanovac moramo da izlazimo 3 kilometra na Palićki put.

Ulica muškatla u veoma lošem stanju, stanovnici sami popunjavaju rupeIako je ulica u veoma lošem stanju, mnogi sugrađani upravo ovde kupuju kuće jer žele da se sklone od gradske gužve.

- Imam jednogodišnje dete i želja moje supruge i mene je da se ovde skućimo, jer ne želimo da živimo u gradu. Značilo bi nam kada bi se ovaj put sredio i redovno održavao - kaže Rastko Prolić.

Ulica muškatla u veoma lošem stanju, stanovnici sami popunjavaju rupeProblem na koji su ukazali stanovnici i budući stanovnici Ulice muškatla biće rešen u naredne dve nedelje. Iz JP za upravljanje putevima najavljuju da će dopremiti grebani asfalt i popuniti sve rupe.

Izvor: Subotica.com
Problemi sa asfaltom u Ulici muškatla Problemi sa asfaltom u Ulici muškatla Problemi sa asfaltom u Ulici muškatla Problemi sa asfaltom u Ulici muškatla Problemi sa asfaltom u Ulici muškatla Problemi sa asfaltom u Ulici muškatla Problemi sa asfaltom u Ulici muškatla Problemi sa asfaltom u Ulici muškatla
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 29
Pregleda: 3430
Povezane teme

rupe na putevima

grebani asfalt

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.