Komentara: 43
Pregleda: 10257

Uhapšeno više osoba osumnjičenih za nekoliko teških krađa i provala na teritoriji Subotice

26.12.2023. u 17:16h
Izvor: Subotica.com
Intenzivnim radom subotička policija razrešila je slučajeve više teških krađa i uhapsila D. D. (1992) i N. K. (1994) iz Subotice i 47-ogodišnjeg Beograđanina zbog sumnje da su izvršili ova krivična dela.
Uhapšeno više osoba osumnjičenih za nekoliko teških krađa i provala na teritoriji Subotice

Sumnja se da su D. D. i N. K., zajedno sa još tri lica za kojima policija intenzivno traga, u toku ovog meseca na području Subotice i Bajmoka, provalili u kuće, iz kojih su ukrali novac, zlatni nakit i pištolj. Deo ukradenih predmeta policija je pronašla i oni će biti vraćeni vlasnicima.

Gore osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici. Nakon saslušanja, sudija Osnovnog suda u Subotici odredio im je pritvor do 30 dana.

U drugom slučaju u kojem je uhapšen Beograđanin policija je povezala dve teške krađe uz sumnju da je u novembru provalio u dva stana u stambenom naselju u Subotici, odakle je ukrao novac.

Protiv osumnjičene osobe sa pebivalištem u Beogradu, a koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog sumnje da je u prethodnom periodu izvršio teške krađe i na području Beograda, biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 1 nedelju
Komentara: 43
Pregleda: 10257
Povezane teme

teška krađa

provalnik

hapšenje

krađa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.