Komentara: 0
Pregleda: 4141

Uhapšeni zbog krijumčarenja ljudi

06.10.2011. u 17:43h
Izvor: RTV City
Uhapšeni zbog krijumčarenja ljudi
Subotička policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati Gordani L. (1951), Evi V. (1958) iz Subotice i državljanima Tunisa S.K. i A.M. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenja ljudi.

Postoji osnov sumnje da su Gordanu L. i Evu V. angažovali državljani Tunisa S.K. i A.M. za iznajmljivanje kuća na teritoriji Subotice u kojima su boravili strani migranti do ilegalnog prebacivanja u Mađarsku.

Pretresom kuća na dve lokacije u Subotici,policija je pronašla 58 državljana Libije, Tunisa, Avganistana i Pakistana, bez dokumenata. U prekršajnom postupku, sedam libijskih državljana je kažnjeno kaznom zatvora, dok su ostala lica smeštena u Prihvatilište za strance. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.
Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4141
Povezane teme

Sud Subotica

Policija Subotica

krijumčarenje ljudi

azilanti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.