Komentara: 16
Pregleda: 12319

Uhapšene 3 osobe zbog proizvodnje i distribucije kokaina

29.11.2013. u 16:01h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Pripadnici Uprave kriminalističke policije u sedištu Ministarstva, beogradska kriminalistička policija i interventna jedinica, u saradnji sa policijom iz Subotice i Sremske Mitrovice, uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.
Uhapšene 3 osobe zbog proizvodnje i distribucije kokaina

Na osnovu naredbe nadležnog tužilaštva zadržavanje do 48 sati određeno je za E.N.K. (1984) iz Subotice, D.O. (1974) iz Subotice i V.V. (1981) iz Beograda.

Osumnjičeni E.N.K. i D.O. se terete da su opojnu drogu nabavili u Beogradu od V.V. i putničkim automobilom krenuli ka Subotici. Na naplatnoj rampi kod Stare Pazove policija je zaustavila vozilo kojim je upravlјao E.N.K. i pretresom pronašla dva paketa sa 109,9 grama opojne droge kokain visoke čistoće čija se vrednost procenjuje na oko 700 000,00 dinara.

Svi osumnjičeni će biti predati u nadležnost Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.  

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 12319
Povezane teme

droga u subotici

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.