Komentara: 10
Pregleda: 9306

Uhapšena zbog više prevara i falsifikovanja

22.08.2013. u 15:13h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Policija u Subotici lišila je slobode i odredila meru zadržavanja do 48 sati J.A. (1969) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila dva krivična dela prevare i krivično delo falsifikovanje isprave.
Uhapšena zbog više prevara i falsifikovanja

Osumnjičena se tereti da je, u maju ove godine, sklopila Sporazum o prodaji neposrednom pogodbom nepokretnosti, sa bankom u Subotici, gde je kao dokaz o izvršenoj uplati za kupovinu nekretnine priložila falsifikovanu uplatnicu.

Takođe, postoje osnovi sumnje da je J.A. u toku novembra i decembra 2012. godine dovela u zabludu bračni par kojem je ponudila pomoć u rešavanju stambenog pitanja, protivpravno prisvojivši novac koji su oštećeni uplatili u iznosu od 208.380,00 dinara.

Postoje osnovi sumnje da je J.A., u novembru prošle godine, dovela u zabludu još jednu Subotičanku, kojoj je obećala da će naplatiti nevažeće polise osiguranja. Osumnjičena se tereti da je, oštećenu navela da joj na ime raznih taksi preda 620,00 evra, prikazujući joj falsifikovane uplatnice o izvršenim uplatama.

Nakon policijskog zadržavanja, J.A. je uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedena istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 9306
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

prevara

prevareni građani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.