Komentara: 19
Pregleda: 8023

Uhapšen zbog više teških krađa

09.08.2013. u 13:39h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Policija u Subotici lišila je slobode M.K. (1985) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela krađe i teške krađe.
Uhapšen zbog više teških krađa

Osumnjičeni se tereti da je, u toku juna i jula, na području grada, ulazio u poslovne prostore, prodavnice i pomoćne prostorije privatnih kuća i odnosio razne predmete koje je prodavao Subotičaninu K.K. (1982).

Takođe, postoje osnovi sumnje da je M.K. u poslednjih nedelju dana, dva puta ušao u prostorije Narodnog pozorišta u Subotici iz kojih je odneo LCD TV, projektor, laptop i fotoaparat.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda, subotička policija, izvršila je pretres stanova i kuća na više lokacija u gradu i pronašla jedan deo protivpravno prisvojenih predmeta, koji su uz potvrdu oduzeti i vraćeni vlasnicima.

Nakon policijskog zadržavanja, M.K. će biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici, dok je protiv K.K. policija podnela krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 8023
Povezane teme

Policija Subotica

teška krađa

hapšenje

krađa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.