Komentara: 11
Pregleda: 6881

Uhapšen zbog sumnje je obio dva automobila u vreme policijskog časa

01.04.2020. u 15:14h
Izvor: Subotica.com
Subotička policija uhapsila je S. N. (1981) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa i neovlašćeno držanje opojnih droga.
Uhapšen zbog sumnje je obio dva automobila u vreme policijskog časa

39-ogodišnjak se sumnjiči da je, u vreme zabrane kretanja, obio dva putnička automobila iz kojih je ukrao mobilne telefone, tri para sunčanih naočara i novac.

Kako se navodi u policijsokom saopštenju osumnjičeni je zatečen nedaleko od vozila i kod njega su pronađeni ukradeni predmete, kao i manja količina tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa mu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Sudija za prekršajni postupak izrekao mu je novčanu kaznu u iznosu od 50.000 dinara, zbog kršenja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 nedelje
Komentara: 11
Pregleda: 6881
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Policija Subotica

krađa

saopštenje policijske uprave subotica

izveštaj policije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.