Komentara: 0
Pregleda: 3885

Uhapšen zbog krijumčarenja ljudi

21.10.2011. u 17:37h
Izvor: RTV City
Uhapšen zbog krijumčarenja ljudi
Subotička policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati Anvaru B.B. (1991) državljanu Tunisa, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela: nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi, ugrožavanje sigurnosti, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.Osumnjičeni se tereti, da je za novčanu nadoknadu organizovao ilegalni prelazak državne granice stranim državljanima. Policija je pretresom kuće na području Subotice pronašla 33 državljana Pakistana, Maroka, Sirije, Alžira, Tunisa, Avganistana i Bangladeša.

U Centar za azil u Banju Koviljaču upućeno je 14 osoba, dok su protiv 19 lica podneti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka.Prilikom pretresa kuće u kojoj je boravio, Anvar B.B. je pružao otpor policijskim službenicima koji su pronašli pištolj, mobilne telefone i novac. Anvar B.B. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.
Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3885
Povezane teme

subotička policija

Policija Subotica

krijumčarenje ljudi

krijumcarenje ljudima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.